İSTANBUL / BAĞCILAR - İsa Yusuf Alptekin İlkokulu

Ekm

" Sevgi emek ister , emek ise yürek"  Cengiz Öğretmenimizin öncülüğünde ve okulumuzun kıymetli velilerinin katılımıyla okul bahçemiz adeta sihirli ellerle Cumhuriyet Bahçesine dönüştü. Cumhuriyet Bahçemizin temizliğinde emeği geçen velilerimize ve kendilerini yönlendiren kıymetli öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz. Emeğinize ve yüreğinize sağlık.

Ara

Öğrencilerimizde ''Milli Birlik ve Beraberlik ,Demokrasi, Hürriyet, Vatan Sevgisi, Yurt Savunması ile Şehitlik'' konularında farkındalığının artırılması adına 15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ ÖZEL SAYISI  çıkmıştır.İncelemek için tıklayınız.

Haz

2020 Yılında eTwinning faaliyeti kapsamında yapılan başarılı çalışmalardan dolayı okulumuz Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Nis

YER MEKAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZI KUTLAMAYA ENGEL DEĞİL DEDİK VE BU COŞKUYU  HEP BİRLİKTE EVLERİMİZDE YAŞADIK.  NASIL Kİ 100 YIL ÖNCE DÜŞMAN KUŞATMASI ALTINDA BU GAZİ MECLİSİMİZ AÇILMIŞSA BİZLERDE BU EMANETİ HİÇ BİR ENGEL TANIMAYARAK OMUZLARIMIZDAKİ BU AĞIR YÜKÜN FARKINDAYIZ DEDİK .

Mrt

Her yıl gerçekleştirdiğimiz Yangın Tahliye ve Kurtarma Tatbikatı'nın bir yenisini da ha gerçekleştirmiş bulunmaktayız.Bu tatbikatta Öğrencilerimize deprem ve yangın gibi afetlerde nasıl hareket edilmesi gerektiği ,Yine bu gibi durumlarda binanın tahliyesi  tahliye sonrası kurtarma gibi konularda bilgi verildi.

Mrt

Bağcılar İlçemizde  Fuat SEZGİN Bilim Merkezine gezi düzenledik. Bu gezimizde öğrencilerimiz bilimsel bir farkındalık kazandılar ve bazı deneysel tasarımları bizzat uygula şansı buldular.Gezi boyunca hem eylendik hem öğrendik yaparak yaşayarak bilimsel çalışmaların temelini oluşturan etkinlik duraklarını tamamladık.

Ara