İSTANBUL / BAĞCILAR - İsa Yusuf Alptekin İlkokulu

A CHILD A GAME ETWINNING PROJESİ BAŞLIYOR

10 Türkiye 'den , 2 Romanya' dan, 1 Azerbaycan ,1 Tunus ülkelerinden ortaklaşa yürütülen uluslararası bir proje olan ''A Chıld A Game''  eTwinning Projesine Okulumuz Yöneticilerinden Müdür Yardımcısı Fatma ÜNLÜER SELVİ 'nin katılmasıyla projemiz okulumuzda da  başlamıştır.

Proje amacımız, oyun çağındaki çocuklarımızı teknolojinin yalnızlaştırdığı sanal ortamdan uzaklaştırarak akıl ve zeka oyunlarını tanıtmak, bazı oyunları atık malzemelerden tasarlamaktır.

Zekâ oyunları yalnızca eğlence amaçlı değil, aynı zamanda problem çözme becerisinin gelişimi için faydalı oyunlardır.Zeka oyunları yaratıcılığı geliştirerek daha başarılı ve fark yaratan bireyleri hayata hazırlar.Başarısızlıklar karşısında yılmamayı, sistemli ve disiplinli çalışmayı öğretir. Kuralları anlamayı, kurallara uymayı öğretir. Sosyalleşmeye yardımcı olur. Kazanmayı, kaybetmeyi, kazananı kutlamayı öğretir.

Öğretmenize ve öğrencilerimize projelerinde başarılar dileriz.

22-02-202422-02-202422-02-2024

Yayın: 22.02.2024 - Güncelleme: 22.02.2024 13:31 - Görüntülenme: 209