İSTANBUL / BAĞCILAR - İSA YUSUF ALPTEKİN İLKOKULU

Mrt

Okulumuzda 18.03.2024 Pazartesi günü 18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. yıldönümü kutlama programı düzenlendi. Ülkemizin birliği ve beraberliği, vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğrunda canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyoruz.

Mrt

İstanbul Valiliği Petrol Ofisi Spor Kulüpleri Masa Tenisi yarışmasında Erkeklerde Bağcılar İlçe 1. Kızlarda Bağcılar İlçe 2. Olduk . Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

“Hayal edebilirseniz, gerçekleştirebilirsiniz.”

İstanbul Valiliği Petrol Ofisi Masa Tenisi turnuvasında derece yapmamızı sağlayan Ferit Şamil Esas,Yasin Uçar,Murat Oğuz ,Esra Öğüt ve Müdür Yardımcımız Fatma Ünlüer Selvi öğretmenlerimize ve günün kahramanları sevgili öğrencilerimize çok teşekkür ederiz .İyi ki varsınız. @bagcilarilcemem  @istanbulilmem  @tc_istanbul  @turkiyemasatenisifederasyonu

Mrt

Okulumuz 2/K Sınıfı Ebru Çalışmaları. Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz, Bağcılar'da gerçekleştirilen 2. sınıflar okullar arası İFET yarışmalarında ilçe 4. sü olarak bizleri grurulandırmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün projesi olan İstanbul Veli Akademileri Projesi okulumuzda da uygulanmaktadır. Toplam 6 eğitim konusu seçilmiş olup bu eğitimler gönüllü olarak projeye katılan 68 velimize verilmektedir. 11 Eylül 2023 tarihinde başlayarak 1 Mart 2024 tarihine kadar toplam 3 eğitimimiz gerçekleştirilmiştir. Gerçekleştirdiğimiz bu eğitimler şöyledir:

1-Okula Uyum ve Okul Olgunluğu:"Çocuğum okula hazır mı?" (Okul öncesi-İlkokul kademesi)

2-Ebevyn Tutumları:"Ailede Pozitif Disiplin Nasıl Sağlanır?" (Tüm Kademeler)

3-Uyum ve Davranış Sorunları:"Çocuklarda Davranış Değiştirme" (Okul öncesi-İlkokul kademesi)

Şbt

10 Türkiye 'den , 2 Romanya' dan, 1 Azerbaycan ,1 Tunus ülkelerinden ortaklaşa yürütülen uluslararası bir proje olan ''A Chıld A Game''  eTwinning Projesine Okulumuz Yöneticilerinden Müdür Yardımcısı Fatma ÜNLÜER SELVİ 'nin katılmasıyla projemiz okulumuzda da  başlamıştır.

Proje amacımız, oyun çağındaki çocuklarımızı teknolojinin yalnızlaştırdığı sanal ortamdan uzaklaştırarak akıl ve zeka oyunlarını tanıtmak, bazı oyunları atık malzemelerden tasarlamaktır.

Zekâ oyunları yalnızca eğlence amaçlı değil, aynı zamanda problem çözme becerisinin gelişimi için faydalı oyunlardır.Zeka oyunları yaratıcılığı geliştirerek daha başarılı ve fark yaratan bireyleri hayata hazırlar.Başarısızlıklar karşısında yılmamayı, sistemli ve disiplinli çalışmayı öğretir. Kuralları anlamayı, kurallara uymayı öğretir. Sosyalleşmeye yardımcı olur. Kazanmayı, kaybetmeyi, kazananı kutlamayı öğretir.

Öğretmenize ve öğrencilerimize projelerinde başarılar dileriz.

Şbt

FLYZONE İLE WOX İLLÜZYON VE OYUNCAK MÜZESİ GEZİSİNDE ÇOCUKLARIMIZLA HEM EĞLENDİK HEM ÖĞRENDİK.

18 ŞUBAT 2024 PAZAR GÜNÜ VELİ TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz “hikaye anlatma” yarışmasında başarılı olan öğrencilerimize hediye ve başarı belgesi takdim edildi. Katılım sağlayan tüm çocuklarımıza teşekkürler.

Ock

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resim yarışmasında ilçe 2. Olan öğrencimiz Zehra ÖZ’ü tebrik ediyoruz. Sanatla dolu bir ömür diliyoruz.

Ock

Okulumuzda sinema etkinliği düzenlendi. TRT ÇOCUK çizgi film kanalında severek izlenen "Rafadan Tayfa" adlı çizgi filmin 4. Sinema filmi olan "Rafadan Tayfa Hayrimator" adlı sinema filmini, öğrencilerimiz 2 Ocak Salı günü Starcity Oulet AVM sinemalarında izledi. Etkinlikte bizlere yardımcı olan sınıf öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumzuda "Temiz Sınıf Temiz Okul" projesi kapsamında ikinci düzenlenen sınıf denetimlerinde sabahçı grubundan 2/G sınıfı öğlenci grubundan 3/F sınıfı okulumuzun en temiz sınıfı seçilmiştir. Sınıflarımızı, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Okulumuzun 3.ve 4. sınıflarından seçilen 2 öğrenci toplamda 40 öğrenci ile Okul Aile Birliği Başkanımız, bir velimiz ve Okul Psikolojik danışman ve Rehber Öğretmenlerimizin gözetiminde Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsünde düzenlenen 7. Ulusal Kutup Bilimleri Sempozyumu ve 3. Kutup Şenliğine katıldı.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda Cumhuriyetin 100.yılına yaraşır şekilde coşkuyla kutlandı. Emek veren öğretmen,öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

3/D Sınıf Öğretmenimiz Ümmü Beyza İLİCEPINAR'ın öncülüğünde Okul Müdürmüz Süleyman KARAMAN, Okul Personelimiz Kadir ATAŞ ve 3/D Sınıfı öğrencileri Cumhuriyet Bahçemize ilk fidanı diktiler.